Kleurrijke mix & match

Het is een eer en uitdaging om je eigen lieve buurtjes te helpen bij het creëren van hun woondroom. Twee creatieve geesten met een paar gouden handen. Toch waren er wat twijfels over kleurgebruik, indeling en inrichting. De hoge kamers met prachtige lichtinval, paneeldeuren en glas in lood ramen vroegen om een rustige basis zodat de kleurrijke woonsmaak en stijl van de bewoners alle ruimte kon krijgen. In de voorkamer vielen de twee hoge kasten van sloophout op. Ten opzichte van de ramen voelden zij te dominant. Door deze te hergebruiken als kastenwand in de achterkamer werd de opbergruimte gewaarborgd en hoefden er niet opnieuw kasten worden gekocht of gemaakt. In het kader van duurzaamheid de beste oplossing.

In de zitkamer kwam er ruimte voor een lange op maat gemaakte TV kast. Door deze in de kleur van de muur te schilderen, bleef de basis rustig .

De kasten zijn een blikvanger in de achterkamer en vormen samen met de authentieke schuifdeuren een bijzonder, persoonlijk en origineel geheel. Een kamer en suite kast van deze tijd . Op de kast is ruimte voor planten en persoonlijke verzamelingen .

De eetkamertafel is op maat gemaakt naar ontwerp van Coot door de broer van de bewoonster. Het eiken ovale blad is speciaal op kleur gebracht om toon op toon te matchen met de vloer. De focus ligt op de kleurrijke accessoires en de verzameling oude en nieuwe stoelen. Boven de tafel een prachtige designlamp van Foscarini.

De kat heeft haar eigen favoriete troon gevonden !

Uitvoering : de bewoners zelf.

( Foto’s : Charlotte Isabeau Kwee )

 

rustige basis voor verzamelingen

styling en interieurontwerp 2019
Eibergen